Stormschade in Groningen?

In Nederland komt harde wind steeds vaker voor. Schade die veroorzaakt wordt door storm is dan ook geen uitzondering meer. Vooral daken hebben veel te lijden onder de stormachtige weersomstandigheden. Woont u in Groningen en heeft u stormschade aan uw dak? Zijn er dakpannen losgeraakt of van uw dak gewaaid? Of is er lekkage ontstaan? Geen nood, Jongsma Dakbedekkingen zorgt ervoor dat de stormschade in een mum van tijd is hersteld.

Snelle service bij stormschade

In Groningen en omgeving staan wij dag en nacht paraat, zodat we bij stormschade en andere acute dakproblemen snel bij u op de stoep kunnen staan. Onze allround dakdekkers sporen snel het precieze probleem op en hebben voor elk mankement een oplossing. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van timmerwerk, wordt stormschade altijd perfect hersteld. U hoeft geen apart bedrijf in te schakelen, wij zorgen ervoor dat uw woning weer als nieuw is!

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het uitvoeren van timmerwerk, dakbedekking, lood-, koper- en zinkwerk. We leveren vakwerk en zijn duidelijk in onze prijsstelling. Aarzel dus niet om bij stormschade onze hulp in te schakelen, we zijn u graag van dienst.