Daklekkage in Groningen

U doet ’s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Groningen moet snel opgelost worden. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van Jongsma Dakbedekkingen geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs. Wilt u meer weten over daklekkages, lees dan snel verder. Direct een dakdekker nodig? Neem contact met ons op via 0592 - 23 02 00. Wij helpen u graag.

Daklekkage Groningen: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Soms drupt er water uit uw plafond. Vang dit water op, zodat u uw vloer beschermt. Vergoedt uw opstalverzekering eventuele schade, dan kunt u ook alvast foto’s maken van het lek. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Groningen

Om bij elke reparatie van daklekkage Groningen dezelfde kwaliteit te blijven leveren werken wij met een heldere werkwijze. Een goede inventarisatie van het probleem is het halve werk. Aan de telefoon herkennen wij meteen het probleem en stellen u ter bevestiging daarvan nog een aantal vragen. Voordat wij u meer kunnen vertellen over het herstel van uw dak maken wij een afspraak met u om uw dak te beoordelen.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Voordat wij uw daklekkage repareren doen wij u een voorstel op maat. Stemt u in met dit voorstel, dan komt uw dakreparatie zo snel mogelijk in onze agenda te staan.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. U kunt een daklekkage Groningen niet altijd voorkomen. U doet er goed aan om uw dak in ieder geval eens in de zoveel tijd te onderhouden. Daardoor gaat uw dak langer mee.

Lekkage plat dak

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. Een uitgedroogde dakbedekking voorspelt niet veel goeds voor de toekomst. Er kunnen snel meerdere scheuren ontstaan en dus ook meerdere lekkages volgen. Is het niets voor u om het dak op te gaan, dan staat onze dakdekker voor u klaar om uw dak te repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 0592 - 23 02 00.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak moet gezocht worden bij kapotte of loszittende dakpannen. Ook schade aan de schoorsteen of dakgoten kunnen lekkages veroorzaken. Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Hoeft er alleen een dakpan vastgemaakt te worden, dan kunnen wij dit direct doen. Gaat het om een grotere reparatie, dan maken wij een afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Groningen

Bij een daklekkage is snelle service geen luxe. De dakdekkers van Jongsma Dakbedekkingen zijn u altijd op korte termijn van dienst. Bij een daklekkage in Groningen kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Direct een afspraak maken of advies nodig? Maak gebruik van het contactformulier of bel ons gerust op 0592 - 23 02 00. Wij staan u te woord.