Dakisolatie in Groningen

Dakisolatie kent vele voordelen. Laat u informeren en lees snel verder. Wij hebben alle benodigde informatie op een rijtje gezet. dakisolatie in Groningen direct laten plaatsen? Een dakdekker in Groningen van Jongsma Dakbedekkingen staat u te woord. Hij beantwoordt al uw vragen met betrekking tot de isolatie van uw dak. Niets is te gek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592 - 23 02 00.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. Wilt u de precieze besparing uitrekenen voor dakisolatie in Groningen, dan moet u de huidige gasprijs erbij pakken. En de voordelen van uw dak isoleren gaan nog even door:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • De waarde van uw woning zal hoger worden.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Groningen laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. Op landelijk niveau of op regionaal niveau zijn er soms subsidies ter beschikking die de kosten nog kunnen drukken. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Wij plaatsen niet alleen isolatie maar ook hele nieuwe daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dakonderhoud en reparaties. Door ons in te schakelen bij dakisolatie in Groningen kiest u voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Heeft u de verwarming op zolder niet aan staan, dan kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Dan is er minder isolatiemateriaal nodig, dus voordelig en snel.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Dakisolatie kan ook in de vorm van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten. Hiervoor zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar. Dit isoleert echter wel minder goed.

Dakisolatie Groningen door Jongsma Dakbedekkingen laten uitvoeren

Wij zijn altijd in de buurt om uw dak te bekijken en met u te overleggen. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie nodig? Schroom niet om ons te bellen op 0592 - 23 02 00 of ons te mailen via ons contactformulier.