Dakbedekking in Groningen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten dakbedekking mogelijk. Als dakdekker in Groningen en in de omgeving van Groningen heeft Jongsma Dakbedekkingen ervaring met alle mogelijke dakbedekking. Wij kunnen u dan ook voorzien van uitstekend advies over wat u nodig heeft op uw dak; van bitumen tot kunststof dakbedekking. Als u uw huis in Groningen aan het renoveren bent is het het mooiste om de dakbedekking te kiezen die past bij de stijl van uw huis. Vaak is het wel zo dat de gemeente Groningen een aantal eisen stelt aan het soort dakbedekking, informeer daar eerst naar!

Verschillende soorten

Welke soort dakbedekking het meest geschikt is voor uw woning, hangt deels af van uw wensen, smaak en eventuele eisen van de gemeente. Maar uiteindelijk bepaalt uw dak de geschikte dakbedekking. Voor hellende daken komen namelijk andere materialen in aanmerking dan voor platte daken. In Groningen en in de omgeving van Groningen werken wij veel bitumen, EPDM en kunststof, met shingles, koper en zinken dakbedekking. Bij de keuze van de meest geschikte soort dakbedekking bespreken we altijd uw persoonlijke wensen, en komen we in Groningen bij u langs om uw specifieke woonsituatie te bekijken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op, waarin precies vermeld staat welke werkzaamheden verricht gaan worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die bij uw woonsituatie passen? Of vrijblijvend een offerte ontvangen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Profiteer vandaag nog van de kwaliteit die wij aanbieden tegen scherpe tarieven.