Dakbedekking plaatsen Groningen

Is uw dakbedekking toe aan vervanging, of wilt u deze laten repareren of inspecteren? In Groningen kunt u terecht bij Jongsma Dakbedekkingen voor al uw dakdekkersklussen. U kunt ons bereiken via 0592 - 23 02 00 of een offerteaanvraag doen via het contactformulier.

Functie dakbedekking Groningen

Dakbedekking wordt gebruikt om het dak te beschermen tegen water, zon, sneeuw, en tocht. Als de dakbedekking verjaart kan het zijn dat deze zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Om dit risico te minimaliseren kunt u uw dak regelmatig laten inspecteren door een vakkundige dakdekker.

Een kleine beschadiging kan op de lange termijn leiden tot grote onkosten, als deze niet op tijd verholpen wordt. Het kan bijvoorbeeld leiden tot vieze vocht- en schimmelplekken op de muren en het plafond. Daarnaast kan het de isolatie verslechteren. Laat [Bedrijfsnaam] de staat van uw dak controleren en in kaart brengen, om de levensduur van uw dak flink te verlengen.

Mogelijkheden dakbedekking Groningen

Het materiaal dat gebruikt wordt voor dakbedekking varieert. Dit hangt deels af van het soort dak. Dakbedekking kan zowel op platte als op hellende daken aangebracht worden. Er zijn verschillende soorten dakbedekking, zoals zink, metaal, kunststof en bitumen. Ook kan het zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het dak aangebracht worden. Om er voor te zorgen dat het water lekvrij kan worden afgevoerd, moet er ook gekeken worden naar een bijpassende afvoer.

Bitumineuze dakbedekking is de meest gebruikte oplossing voor platte daken, zoals garages, dakkapellen en tuinhuisjes. Dit is niet alleen relatief goedkoop, het is ook makkelijk in het gebruik en het kan goed gecombineerd worden met dakisolatie. Tot slot is bitumen een duurzame keuze, aangezien het vaak recyclebaar is. Zit u te denken aan bitumineuze dakbedekking? Jongsma Dakbedekkingen staat voor u klaar.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Dakbedekking wordt vaak gecombineerd met dakisolatie. Omdat warme lucht opstijgt kan er veel warmte verloren gaan via het dak, als deze niet goed geïsoleerd is. Een betere dakisolatie kan zowel het milieu als de energierekening ten goede doen. Moet uw dakbedekking vervangen worden, kunt u overwegen of u ook gelijk de dakisolatie aan wilt pakken.

Een dakdekker moet over veel kennis en vaardigheid beschikken, omdat geen dak hetzelfde is. De dakdekkers bij Jongsma Dakbedekkingen hebben een ruime ervaring aan dakwerkzaamheden. We bieden betrouwbare service, effectieve reparaties en professioneel advies, waarbij we gebruik maken van de beste materialen.

Contact met Jongsma Dakbedekkingen voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Groningen

Het kan ook zijn dat u last heeft van stormschade, of dat u zelf al lekkage opgemerkt heeft. Schakel dan zo snel mogelijk een vakman in, zodat de schade ingeperkt blijft. Of u nou gelijk een offerteaanvraag wilt doen of eerst vrijblijvend een adviesgesprek wilt, Jongsma Dakbedekkingen staat voor u klaar.

Zoekt u met spoed een professionele dakdekker omdat uw dakbedekking aan vervanging toe is, of wilt u deze laten inspecteren of repareren? In Groningen kunt u bij Jongsma Dakbedekkingen terecht voor iedere dakdekkersklus. Wacht niet te lang, bel naar 0592 - 23 02 00 of maak gebruik van het contactformulier en u wordt zo snel mogelijk geholpen.